Nye omvisere til Kulturhistorisk museum

Brenner du for ditt fag og liker du å formidle til andre? Kulturhistorisk museum ønsker flere omvisere til våre skoletilbud i Vikingskipshuset og Historisk museum. Vi søker etter studenter innen arkeologi, sosialantropologi og eventuelle andre relevante kulturfag.

Oppgaven er å gi elever en spennende og lærerik opplevelse i museet. Vi legger vekt på faglig innsikt, engasjement og gode samarbeidsevner . Erfaring fra arbeid med barn og unge eller annen formidling er en fordel. Arbeidstiden vil variere fra uke til uke, avhengig av etterpørselen fra skoler. Du vil få opplæring før start og veiledning underveis. Les mer om vårt skoletilbud og våre mål for museumsbesøket. Lønnstrinn fra 28-42 avhengig av utdannelse.

Send søknad med CV til Martin Hager-Saltnes, tlf. 97 19 25 35.

Publisert 6. juni 2017 11:52 - Sist endret 6. juni 2017 11:52