Publisert 27. nov. 2018 12:05

Et spesialtilbud vinteren 2019.

Fra 6. februar til 12. mars kan elevene lære om hvordan middelalderens håndverkere skapte fargerike skulpturer og selv prøve ut gamle teknikker. Studenter i kunst og håndverk fra OsloMet vil veilede elevene og vise vår nye utstilling Forvandling .

Publisert 15. juni 2018 14:34

Brenner du for ditt fag og liker du å formidle til andre? Kulturhistorisk museum søker omvisere til arbeid på timebasis med våre skoletilbud i Vikingskipshuset og Historisk museum. Du bør ha kompetanse innen arkeologi, sosialantropologi eller andre relevante kulturfag. Arbeidstiden varierer fra uke til uke, og oppgaven passer godt for f.eks. studenter som ønsker å tilegne seg formidlingskompetanse i løpet av studiet.

Publisert 5. sep. 2017 15:01

I utstillingen Kollaps møter vi blant annet de første steinalderpionerene som kom til Oslofjorden.

Publisert 9. okt. 2016 11:36

Norgeshistorie.no gir god bakgrunn for læring i våre utstillinger fra Norges historie. Artiklene er skrevet av Universitetet i Oslos fremste forskere og aktualiseres med ny forskning.