Omvisere til Kulturhistorisk museum høsten 2019

Brenner du for ditt fag og liker du å formidle til andre? Kulturhistorisk museum søker omvisere til arbeid på timebasis med våre skoletilbud i Vikingskipshuset og Historisk museum. Du bør ha kompetanse innen arkeologi, sosialantropologi eller andre relevante kulturfag. Pedagogisk kompetanse og erfaring vektlegges. Oppgaven passer godt for f.eks. studenter som ønsker å tilegne seg formidlingskompetanse i løpet av studiet.

Oppgaven er å gi elever en spennende og lærerik opplevelse i museet. Vi legger vekt på formidlingsevne, faglig innsikt, engasjement og gode samarbeidsevner. Erfaring fra arbeid med barn og unge eller annen formidlingspraksis er en fordel. Arbeidstiden er avhengig av etterspørselen fra skoler og antall timer vil variere fra uke til uke, med maksimalt 24 timer pr. måned. Du vil få opplæring før start og veiledning underveis. Les mer om vårt skoletilbud og våre mål for museumsbesøket. Lønn etter kompetanse.

Send søknad med CV til Martin Hager-Saltnes tlf. 97 19 25 35.

Publisert 13. mai 2019 16:15 - Sist endret 13. mai 2019 16:20