Omvisere til Kulturhistorisk museum våren 2019

Brenner du for ditt fag og liker du å formidle til andre? Kulturhistorisk museum søker omvisere til arbeid på timebasis med våre skoletilbud i Vikingskipshuset og Historisk museum. Du bør ha kompetanse innen arkeologi, sosialantropologi eller andre relevante kulturfag. Arbeidstiden varierer fra uke til uke, og oppgaven passer godt for f.eks. studenter som ønsker å tilegne seg formidlingskompetanse i løpet av studiet.

Oppgaven er å gi elever en spennende og lærerik opplevelse i museet. Vi legger vekt på formidlingsevne, faglig innsikt, engasjement og gode samarbeidsevner. Erfaring fra arbeid med barn og unge eller annen formidlingspraksis er en fordel. Arbeidstiden er avhengig av etterspørselen fra skoler og antall timer vil variere fra uke til uke, med maksimalt 24 timer pr. måned. Du vil få opplæring før start og veiledning underveis. Les mer om vårt skoletilbud og våre mål for museumsbesøket. Lønn etter kompetanse.

Send søknad med CV til Martin Hager-Saltnes tlf. 97 19 25 35 med cc. til  Tone Cecilie Simensen Karlgård t.c.s.karlgard@khm.uio.no tlf. 98640563

Publisert 15. juni 2018 14:34 - Sist endret 14. feb. 2019 09:20