Jegeren og den gode medisin - fortellerstunder i høstferien

I anledning utstillingen Kongoblikk arrangerer museet fortellerstunder med historier fra Kongo. Utstillingen byr på instrumenter og musikk og spennende gjenstander, og er laget sammen med voksne og barn som bor i Norge og har familie i Kongo.

Jegeren og den gode medisin er en av historiene du kan høre her i høstferien.

Brødrene Mikael, Samuel og Daniel Lola fra Elverum og Lievin Lukoo fra Oslo (på kne ved trommen) hører på Buchengende Lola som spiller gitar på et Kongoarrangement i mars 2016.

I høstferien kommer Mireille Nsengi til museet og forteller historier fra Kongo.

Fortellerstundene foregår  i utstillingen Kongoblikk- blikk på Kongo i 3. etasje i Historisk museum. I sammenheng med eventyrstunden vil det være rom for samtaler med barn og voksne om det de ser i utstillingen, og barna kan lage tegninger eller skrive om sine opplevelser i museet.

Alle er velkommen!

Publisert 21. sep. 2016 17:43 - Sist endret 17. okt. 2018 10:12