Letting Go omvisning

Peter Bjerregaard sosialantropolog og utstillingsrådgiver ved KHM introduserer forskningen bak og forteller om prosessen som har ledet opp til installasjonen: A Wave of Things.

Denne grafikken bygger på foto av varmestråling fra menneskekroppen, etter en ide av utstillingens kurator Alexandra Schüessler

Gjennom en gedigen installasjon, et overflødighetshorn av gjenstander, som er lånt inn fra Fretex, er utstillingen en sterk opplevelse å besøke i seg selv.

Intensjonen er å vise resultater fra forskning om hvordan ulike mennesker forholder seg til tap og savn, og kurator Alexandra Schüessler har løst dette gjennnom å etablere et sterkt romlig uttrykk. Vi vil påstå at her vil alle, fra de aller yngste til de eldste av museets besøkende, finne mange eller få gjenstander som minner dem om noe eller noen de har mistet eller savner.

Kom og la deg overvelde, overraske og forundre. I utstillingens exitområde er alle invitert til å sette sitt avtrykk på veggen - vi sier ikke hvordan, det må du komme og finne ut selv.

 

Velkommen!

Kontaktperson: Tone Cecilie Karlgård

 

Besøk Oss

Publisert 26. sep. 2017 14:11 - Sist endret 13. feb. 2019 12:18