Antroblikk 2018

Velkommen til åpningen av årets Antroblikk. Utstillingen presenterer fersk antropologi gjennom bilde og tekst fra studentene som gjennomførte feltarbeid i 2017.

Kjære kolleger, studenter, venner, familie og andre interesserte.

Lørdag 20. oktober har vi gleden av å invitere til åpningen av årets Antroblikk, samt lanseringen av Betwixt & Between, med bilder og tekster fra våre feltarbeid. 

Antroblikk er en bildeutstilling i samarbeid med masterstudenter i sosialantropologi ved UiO og Kulturhistorisk museum. I Antroblikk får studentene muligheten til å vise fram bilder fra feltarbeid vi gjennomførte våren 2017, som gir et innblikk i våre feltarbeid og forhåpentligvis mangfoldet som ligger i antropologi. Utstillingen vil være mulig å betrakte i museets åpningstider fra og med 20. oktober. 

Betwixt & Between er masterstudentenes årlige artikkelsamling, og et samarbeid mellom alle landets masterprogram i sosialantropologi; Universitetet i Oslo, Bergen og Tromsø. Ti forfattere har skrevet artikler basert på sine feltarbeid som har et stort spenn både tematisk og regionalt; fra kvinnelige gamere i Sør-California, til militærrekrutering på Amerikansk Samoa. 

Årets utgave av Betwixt & Between selges til 150kr, både vipps og kontanter aksepteres. 
Gratis inngang til arrangementet, samt lett servering. 
 

Antroblikk er et samarbeid mellom Kulturhistorisk museum og Sosialantropologisk Institutt, Universitetet i Oslo. Master-studentene i sosialantropologi ønsker å gi et innblikk i hvilke tema antropologer kan ta for seg, gjennom eksempler på antropologiske feltarbeid. Studentene reiser ut i verden og bruker seks måneder på å oppsøke de stedene og de menneskene som kan gi dem et innblikk i den problematikken de er interessert i. Etter hjemkomst forsøker de å besvare det de har sett og opplevd med teori.

 

Vil du komme på åpningen? Se arrangementet på Facebook.
 

Arrangør Mari S. Mathiesen

Publisert 3. okt. 2018 21:08 - Sist endret 13. feb. 2019 12:18