SuperSøndag: Emojis fra Antikken

Utforsk kultur og historie med oss!

Hver søndag kan barn og unge ta en tur i vårt verksted Kilden for å utforske gjenstander, lage noe fint og lære noe nytt. Denne dagen har vi SuperSøndag med ekstra spennende aktiviteter.  Vi utforsker antikken og Det gamle Egypt. Utforsk Egypts mystiske mumiekister og bli inspirert av museets skulpturer fra antikken, de viser sterke følelser og kan minne litt om dagen emojis. I verkstedet kan du fargelegge din egen kopi av en av våre antikke skulpturer, løse rebuser, lage en antikk emoji i leire, eller brette en mumiekiste!

Arrangementet passer for barn fra 5 år og oppover. Materialene er inkludert i museumsbilletten.

Aktivitetsrommet Kilden har aktiviteter med en museumsansatt hver søndag, men er også åpent som verksted og spiserom hver lørdag og i ferier.

Publisert 3. aug. 2021 08:52 - Sist endret 8. okt. 2021 10:29