AVLYST! Senioromvisning: Følelser i antikken og Det gamle Egypt

På grunn av forebygging av koronasmitte er arrangementet avlyst. Les mer på UiO.no.

Møt museets antikk-ekspert Marina Prusac Lindhagen i vår nye utstilling Følelser i antikken og Det gamle Egypt.

Bildet kan inneholde: tekst, hode, font, menneskelig, tilpasning.

Her kan du oppleve kjente og ukjente gjenstander fra museets rike samlinger i nytt lys.

Et 15 meter langt bord er dekket med sarkofager, statuer, byster og andre gjenstander fra Det gamle Egypt, Hellas og Romerriket. Hva kan de fortelle om sin tid – og om universelle følelser som kjærlighet og glede, håp, frykt og ærefrykt? I gravkunst ser vi blant annet avtrykk etter sorg og savn, men også håp om et liv etter døden. Utstillingen Følelser i antikken og Det gamle Egypt setter museets samlinger fra antikken og Egypt i sving for å undersøke følelsenes betydning i et historisk perspektiv.

Meld deg på her

Billettpriser

• Ordinær: kr 120
  • Honnør: kr 90
  • Barn 0-18 år: Gratis
  • Student: kr 90

Besøk oss – kart og åpningstider

Skal noen du kjenner dit?

Se på arrangementsiden på Facebook.

Publisert 7. feb. 2020 12:59 - Sist endra 22. apr. 2020 08:58