Avlyst! Senioromvisning: Følelser i antikken og Det gamle Egypt

NB! Dette arrangementet er desverre avlyst.

Møt museets antikkekspert Marina Prusac Lindhagen i vår nye utstilling Følelser i antikken og Det gamle Egypt. Her får du oppleve kjente og ukjente gjenstander fra museets rike samlinger i nytt lys.

Bildet kan inneholde: tekst, hode, font, menneskelig, tilpasning.

Et 15 meter langt bord er dekket med sarkofager, statuer, byster og andre gjenstander fra Det gamle Egypt, Hellas og Romerriket. Hva kan de fortelle om sin tid – og om universelle følelser som kjærlighet og glede, håp, frykt og ærefrykt?

I gravkunst ser vi blant annet avtrykk etter sorg og savn, men også håp om et liv etter døden. Utstillingen Følelser i antikken og Det gamle Egypt setter museets samlinger fra antikken og Egypt i sving for å undersøke følelsenes betydning i et historisk perspektiv.

Meld deg på her

Det er nødvendig å fylle ut ett skjema for hver deltaker.

Billettpriser

Vanlig museumsbillett gjelder. For å unngå kø i billettsalget før foredraget, ber vi alle om å komme minst 15 minutter før foredraget begynner.

• Ordinær: kr 120
  • Honnør: kr 90
  • Barn 0-18 år: Gratis
  • Student: kr 90