Vintersolverv i Vikingskipshuset med Einar Selvik fra Wardruna

La deg lokke inn i vikingenes magiske verden med toner fra artist Einar Selvik. 

Konserten er utsolgt.

Einar Selvik foran Gokstadskipet
Einar Selvik foran Gokstadskipet. 
Foto: Sebastian Ludviksen.

21. desember holder Einar Selvik akustisk konsert i Vikingskipshuset, med det ruvende Gokstadskipet som sitt bakteppe. Einar Selvik er komponist, multiinstrumentalist og mannen bak Norrøn-folk gruppen Wardruna. Wardruna er et prosjekt som lager musikalske tolkninger av norske og norrøne kulturelle og esoteriske tradisjoner. Med bruk av Nordens eldste instrumenter, språk og poetiske versemål søker Einar å gi ny stemme til gamle og fortsatt relevante ideer og visdom fra fortiden.

I denne konserten tar Einar oss med på en musikalsk reise ut av Wardruna sitt normalt så store lydlandskap og inn i en enklere og mer direkte form hvor stemmen, poesien og instrumenter som kraviklyre, tagelharpe og bukkehorn står i sentrum. 

Einar Selvik og Wardruna har de siste årene figurert på TV-skjermer over hele verden gjennom en stor andel musikk i History Channels suksessrike TV-serie VIKINGS. Gruppen har med sin særegne og storslåtte tilnærming til historisk musikk for alvor gjort seg bemerket i musikkverden.

Billetter kan kjøpes på ticketmaster (inntil 1 time før konsertstart). Pris kr 300. Dørene åpner kl. 19:00, konsertstart kl. 20:00. Konserten er utsolgt / The consert is sold out.
NB: begrenset antall plasser.

Hør sanger med Einar Selvik på youtube

 

Publisert 12. sep. 2016 16:36 - Sist endret 13. feb. 2019 12:19