Lars Morten Fuglevik
Doctoral Research Fellow
-
Department of Archaeology
Norwegian version of this page
Email
l.m.fuglevik@khm.uio.no
Username
Visiting address
St. Olavs gate 29
0166 Oslo
Postal address
Postboks 6762 St. Olavs plass
0130 Oslo
Other affiliations
Faculty of Humanities
(Student)
Publications
-
Fuglevik, Lars Morten (2008). Treperiodesystemets konstruksjon tolket i sammenheng med sekulariseringen og vitenskapeliggjøringen av samfunnet i første halvdel av det nittende århundre. Primitive tider. ISSN 1501-0430. 10 (2007/08), p. 31–39.
-
Gundersen, Ingar Mørkestøl & Fuglevik, Lars Morten (2007). Skriftlige kilder i arkeologiske forklaringsmodeller – Tolkningsproblemer knyttet til bruk av romerske tekster i konstruksjonen av nordeuropeisk romertid. Nicolay: Arkeologisk tidsskrift. ISSN 0332-8937.
-
Fuglevik, Lars Morten (2007). Krigsbytteofringen Illerup A – en alternativ tolkningsramme [The Illerup A War Booty Sacrifice – an Alternative Frame of Reference for Interpretation]. Fornvännen. ISSN 0015-7813. p. 225–237.
-
Fuglevik, Lars Morten (2023). Oppskriften på det gode liv – idéene bak middelalderens matlaging.
-
Fuglevik, Lars Morten (2022). There is no past, and it is always with us. The conceptualized past as a fantasy product and source of contemporary “character generation”.
-
Fuglevik, Lars Morten (2022). Trade, Power and the Development of Urban Food Culture in High Medieval Oslo: A Study of Medieval Pottery and Food Culture 1100-1350.
-
Fuglevik, Lars Morten (2022). Det giftige måltidet.
-
Fuglevik, Lars Morten (2022). Pilegrimer, nister og gastronomiske opplevelser.
-
Fuglevik, Lars Morten (2022). Brygg øl, og gjør det skikkelig, ellers..!
-
Fuglevik, Lars Morten (2022). Uten Ceres og Bacchus fryser Venus.
-
Fuglevik, Lars Morten (2022). Fråtsing, pest og fest i middelalderlitteraturen.
-
Fuglevik, Lars Morten (2022). Matkultur, keramikk og sosiale forskjeller i middelalderens Oslo.
-
Fuglevik, Lars Morten (2021). Å krydre tilværelsen: korstog, mat og handelsreiser.
Published
Jan. 18, 2021 2:33 PM
- Last modified
Feb. 15, 2021 8:15 AM